Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/htmboilere/public_html/catalog/model/module/so_megamenu.php on line 308Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/htmboilere/public_html/system/library/template.php on line 9 POLITICA DE APLICARE A GDPR

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE,  (denumit în continuare ”Regulamentul”) care a intrat în vigoare începând cu data de 25.05.2018, societatea S.C HTM- HIGHT TEHNOLOGY MANUFACTURER SRL (denumită în continuare ”HTM”) își asumă respectarea legislației aplicabile domeniului datelor cu caracter personal.

S.C HTM- HIGHT TEHNOLOGY MANUFACTURER SRL  este o societate comercială cu sediul în Comuna Moșnița Nouă, nr. 1001, Jud. Timiș, care   desfășoară activitate de comerț cu ridicata/cu amănuntul, prin intermediul market-places-urilor dar și direct prin magazinul virtual propriu, prin vânzarea directă prin magazinul situat la punct de lucru, și prin vânzare directă la sediu. În această calitate, HTM este operator de date cu caracter personal, prelucrând în scopurile ce vor fi enumerate mai jos, datele cu caracter personal ale Dvs.

În cazul vânzărilor efectuate prin intermediul market-place-urilor, clienții sunt informați cu privire la politicile de vânzare, confidențialitate și de respectare a datelor cu caracter personal ale acestor operatori economici, având în vedere situațiile care intervin în practică, privind prelucrarea datelor. În acele situații, HTM acționează ca operator de date, în ce privește activitatea de facturare și transmitere a produselor vândute.

 În ce privește relația directă de achiziție la distanță care se creează prin accesarea în mod direct a magazinului virtual propriu, această notă de informare conține o detaliere a felului în care, a situațiilor în care și a motivelor pentru care vă prelucrăm datele cu caracter personal atunci când achiziționați un produs existent în magazinul fizic HTM sau la sediu, sau în magazinul virtual, când vizitați website-ul nostru sau aplicația mobilă sau aveți interacțiuni cu noi, condițiile în care putem dezvălui datele Dvs. altor persoane/entități, durata de păstrare a acestora și faptul că acestea sunt păstrate în condiții de siguranță.

Unul din drepturile pe care le aveți cu privire la protecția datelor Dvs. cu caracter personal este dreptul la informare. Astfel, dacă aveți orice întrebare privind modalitatea în care vă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal:

- puteți adresa întrebări la adresa de e-mail office@htm.com.ro sau

- ne puteți contacta prin poştă la sediul nostru social din Comuna Moșnița Nouă, nr. nr. 101, Jud. Timiș.

Pentru a avea o imagine mai clară asupra prelucrării datelor Dvs. vom detalia în cele ce urmează condițiile prelucrării efectuate de HTM:

Tipuri de date și modalități de intrare în posesie:

Următoarele tipuri de date, dar nelimitat la acestea, pot fi prelucrate: numele, prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, detalii privind produsele achiziționate şi modalitățile de plată alese, înregistrarea vocii (atunci când ne contactați telefonic pentru diferite solicitări), detalii privind geolocalizarea şi traficul de internet (cum ar fi adresa de IP), etc..

Datele pot fi obținute de către HTM în mod direct, de la Dvs. și sunt prelucrate de către noi doar in situația în care introduceți aceste date într-o rubrica de pe site sau ni le transmiteți prin e-mail.  Ele pot fi obținute în mod automat prin accesarea magazinului virtual sau de la alte persoane/entități, în cazul în care accesați site-uri ale unor parteneri ai HTM.

Dacă sunteți client al HTM și ați vizitat magazinul nostru virtual, vă putem solicita ocazional să împărtăşiți cu noi sugestii sau opinii pentru a îmbunătăți serviciile noastre şi maniera de prezentare a acestora.

Ca regulă, HTM va interacționa cu dumneavoastră în trei moduri: (a) în mediul online, (b) fizic, (c) ca urmare a accesării de către dumneavoastră a diferitelor reclame personalizate pe care HTM sau furnizorii de servicii acționând în numele HTM vi le transmit.

Tipuri de prelucrare:

Prelucrarea înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Scopul prelucrării:

HTM prelucrează date cu caracter personal în scopurile determinate prezentate mai jos, toate însă fiind circumscrise activității comerciale a societății.

Astfel, în funcție de relația existentă între dumneavoastră şi HTM, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate pentru încheierea şi desfăşurarea relațiilor contractuale, pentru ca HTM să își îndeplinească obligațiile legale sau dacă există interese legitime ale HTM care nu aduc atingere drepturilor şi libertăților dumneavoastră fundamentale.

Mai exact, HTM poate prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru:

 • executarea contractului de vânzare cumpărare la distanță încheiat cu HTM, livrare de bunuri și achitare preț,
 • pentru conformarea cu normele, reglementările legale, codurile de conduită sau ghidurile aplicabile HTM sau în vederea aplicării legii și cooperării cu autoritățile competente (inclusiv, dar fără a ne limita la, autoritățile fiscale și judiciare).
 • trimiterea materialelor publicitare prin diferite metode de comunicare (e-mail, SMS, poştă);
 • verificarea satisfacției clienților in ceea ce privește activitatea HTM şi a colaboratorilor săi;
 • personalizarea şi transmiterea de oferte promoționale,
 • precum și analizarea și gestionarea riscurilor comerciale;
 • în legătură cu orice pretenție, acțiune sau procedură (inclusiv, dar fără a ne limita la, redactarea și revizuirea documentelor, întocmirea documentației necesare încheierii unei tranzacții, obținerea de consultanță juridică și facilitarea soluționării litigiilor) și/sau pentru protejarea sau exercitarea drepturilor și obligațiilor noastre contractuale și legale;
 • cooperarea cu autoritățile publice;
 • gestionarea și pregătirea rapoartelor interne.

Astfel, în ce privește încheierea contractelor de vânzare-cumpărare de la distanță dar și administrarea relației cu clienții se pot îndeplini următoarele tipuri de operațiuni:

 

 

 1.  Accesarea site-ului:

 La fiecare accesare de către un utilizator a unei pagini din oferta noastră si la fiecare deschidere a unui fișier, datele de acces sunt salvate de către noi si parțial de către terți sub forma unor fișiere de tip protocol. Fiecare set de date cuprinde: pagina de internet de pe care accesați pagina noastră, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de răspuns http, cantitatea de date transferată, informații despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastră.

 1.  Localizarea geografică:

Prin intermediul localizării geografice, cu ajutorul adresei IP, este posibila din punct de vedere tehnic estimarea locației utilizatorului de internet. Pentru a reduce cât mai mult posibil timpul de răspuns la solicitările Dvs. și pentru a ne putea orienta către cel mai apropiat agent de vânzări al nostru și cel mai rapid curier, este stocata si utilizata adresa IP in scopul localizării geografice. După finalizarea sesiunii in curs, adresa IP nu este stocata la noi in scopul localizării geografice.

Nota: Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alți identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesați site-ul) pot fi in anumite circumstanțe date cu caracter personal si pe care le vom trata ca atare.

 1.  Date pentru contul de client:

In momentul creării unui cont de client cu ajutorul opțiunii „client nou“, datele dumneavoastră vor fi salvate in baza de date a companiei HTM. Aveți posibilitatea de a solicita oricând ștergerea datelor dumneavoastră și a contului dumneavoastră de client. In cazul in care plasați o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrate in scopul desfășurării cu succes a procesului de vânzare.

 1. Date pentru plasarea și procesarea unei comenzi:

Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate in scopul derulării contractelor si procesării solicitărilor dumneavoastră. Ulterior finalizării derulării contractului sau solicitării dumneavoastră, datele dumneavoastră sunt salvate ținând cont de termenele de păstrare conform legislației fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului.

Astfel, datele cu caracter personal stocate de HTM sunt transmise colaboratorilor noștri in scopul finalizării/livrării comenzilor. Ca urmare, vor fi transmise datele dumneavoastră către firmele de curierat în situațiile în care optați pentru livrarea comenzii prin curier.

De asemenea, în cazul în care optați pentru a achita online produsele achiziționate, cu plata cu un card bancar, vă supunem atenției faptul că această operațiune se desfășoară într-un mod sigur pe site-ul pus la dispoziție de procesatorul de plăți. HTM transmite către procesatorul de plăți doar datele referitoare la comanda dumneavoastră (subliniem faptul că HTM nu accesează și nu procesează nicio dată personala referitoare la cardul bancar al dvs.).

 1. Datele pentru serviciul newsletter:

In momentul in care va oferiți datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastră sunt utilizate de HTM doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct.

Prin acțiunile de marketing direct vă putem ține la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectând dispozițiile legale in vigoare. Utilizarea datelor încetează de îndată ce renunțați la serviciul newsletter. Aveți posibilitatea de a renunța oricând si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: accesarea secțiunii „Abonări”, bifarea opțiunii “Dezabonare” din cadrul newsletterului sau trimiterea unui email la adresa office@htm.com.ro prin care solicitați in mod expres dezabonarea.

 1. Politica de COOKIES:

Pentru a va îmbunătăți experiența de navigare online, folosim cookie-uri care facilitează utilizarea magazinului virtual HTM de către dvs. In general, rolul cookie-urilor este de a asigura o interacțiune rapidă și facilă intre utilizatori si site-urile web. De asemenea cookie-urile sunt folosite pentru ca utilizatorii să-și poate relua cu ușurință activitățile la următoarele accesări ale unui site web, vizitat anterior. Practic, cookie-urile spun serverului care sunt paginile ce trebuie afișate utilizatorului, fără ca acesta să fie nevoit să-și amintească paginile în care a navigat sau să navigheze in întreg site-ul de la început.

 

În cadrul desfășurării activității comerciale, pentru îndeplinirea scopurilor arătate anterior, HTM poate transmite datele Dvs. că terțe persoane, cum ar fi:

·           furnizori de servicii operaționale, precum servicii de curierat, telecomunicații, IT, plăți, prelucrare, formare, stocare, arhivare, servicii de investigații aferente asistenței pentru clienți;

·           orice partener de afaceri, investitor, cesionar (actual sau potențial) pentru a facilita tranzacțiile cu active comerciale (care pot include o fuziune, achiziție, datorie sau vânzare de bunuri);

·           consilieri profesioniști, precum auditori sau avocați;

·           autorități de reglementare, organe profesionale și/sau autorități publice pentru conformitate cu reglementărilor aplicabile.

Temeiuri ale prelucrării:

HTM prelucrează datele cu caracter personal ale Dvs. având la bază următoarele temeiuri:

 • respectarea de către HTM a prevederilor legale în vigoare în materia comercială, fiscală, etc..
 • Interesul legitim al HTM atunci când acesta nu aduce atingere drepturilor şi libertăților dumneavoastră fundamentale,
 • Consimțământul Dvs.

În situațiile în care, prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se realizează în baza consimțământului, veți avea posibilitatea de a vă oferi consimțământul, de a refuza acordarea consimțământului sau de a vă exprima la un moment ulterior consimțământul. In acest sens, înțelegeți că în anumite situații, accesul Dvs. la anumite informații sau la magazinul virtual nu va putea fi permis decât în urma însușirii politicilor noastre și acordării consimțământului cu privire la prelucrarea datelor Dvs.

Drepturile Dvs.:

HTM garantează drepturile cu privire la datele Dvs. cu caracter personal

Cu excepția cazului în care legea prevede altfel, HTM garantează respectarea drepturilor dumneavoastră:

·      dreptul de acces, respectiv dreptul de a obține o confirmare din partea HTM că prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum și accesul la acestea și furnizarea de informații despre modul de prelucrare;

·      dreptul la rectificare care se referă la corectarea, fără întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte și/sau la completarea datelor incomplete;

·      dreptul la ștergere/dreptul de a fi uitat, adică dreptul de a vă șterge fără întârzieri nejustificate datele cu caracter personal colectate, în cazul în care aceste date nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate și nu există alt temei juridic pentru prelucrare, datele au fost colectate ilegal sau datele trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

·      $(document).ready(function() { $('.popup-youtube, .popup-vimeo, .popup-gmaps').magnificPopup({ disableOn: 700, type: 'iframe', mainClass: 'mfp-fade', removalDelay: 160, preloader: false, fixedContentPos: false }); });